Dags att komma fram ur idét

Hej.
I veckan pratade de om att den meteorologiska våren snart är här. Nu kommer värmen och livsandarna som legat i idé verkar vakna till liv igen. Matilda Ernkrans som varit i dvala under senvintern lyckades visa livstecken i Aftonbladet. Du får ursäkta mig Matilda men det passar att reagera i Aftonbladet på Anders Borgs negativa inställning till svensk livsmedelsindustri. Matilda, varför svarar du inte mig och på mina synpunkter, varför bryr du dig inte om att samtala med mig som står med bägge fötterna i dyngan! Spelar jag i fel division, gärdsgårdsserien, passar inte sällskapet så lågt ner i hierarkin för en sosse?

Ulrika Carlsson (C) och Eskil Erlandsson (C) räds inte sällskapet och vågade utsätta sig för ett besök i verkligheten (12 februari). De överlevde och fick mycket verklighet med sig av besöket. När får jag svar från Jordbruksutskottet om mötet jag efterfrågat under en längre tid?

Av 44 ledamöter i utskottet är det bara 6 som hört av sig, därmed inte sagt att alla vill komma. Min tolkning är att svenskt lantbruk inte bara är ointressant för Anders Borg, det är även ointressant för Riksdagens jordbruksutskott.

Jag förväntar mig ännu en gång att Du, Matilda Ernkrans ordförande för Riksdagens Jordbruksutskott, svarar mig när Du nu visat att Du lämnat idét när den meteorologiska våren närmar sig.

Stellan Ericsson

9 feb 2014 kl. 13.53 skrev Stellan Ericsson:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *